Vedete internationale

# mesaj regina elizabeta #regina elizabeta

Mesajul reginei Elizabeta: “Impreuna vom depasi aceste momente”

Regina Elizabeta a Marii Britanii a tinut un discurs emotionant in care le-a multumit celor care au urmat regulile impuse de guvern si au stat acasa pe timpul pandemiei, dar si celor care lupta in prima linie pentru salvarea vietilor celor bolnavi.

„Imi aminteste de primul meu discurs transmis, cel din 1940, ajutata de sora mea. Eram copii, cand am vorbit de aici, de la Windsor, copiilor care au fost evacuati din casele lor si trimisi departe pentru siguranta lor”, a spus Elizabeta a II-a.

Suverana a adresat un mesaj de multumire si „celor din sistemul national de sanatate care continua sa isi faca datoria zi de zi”.

„Impreuna luptam impotriva acestei pandemii. Si vreau sa va reasigur ca, daca vom ramane uniti si hotarati, vom depasi aceste momente”, a continuat regina in varsta de 93 de ani.

„Vom reusi. Si succesul va apartine tuturor. Trebuie sa ne consoleze gandul ca, desi este posibil sa mai avem de indurat, se vor intoarce zilele mai bune. Vom fi din nou impreuna cu prietenii, cu familiile. Ne vom reintalni din nou”, a mai spus regina Elizabeta.

In prezent Marea Britanie se confrunta cu peste 47.000 de cazuri de persoane diagnosticate cu coronavirus si cu aproape 5.000 de decese.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare