Vedete din Romania

#wrs #Asia Express

WRS, adevarul despre Asia Express. Cine l-a convins sa participle

Andrei Ursu, cunoscut drept WRS, merge la Asia Express alaturi de iubitul sau, Vlad Condurache. Se pare ca tanarul pasionat de arta l-a convins pe artist sa mearga in una dintre cele mai mari emisiuni din Romania. Acesta a marturisit ca s-a temut de anumite reactii pe care le pot avea oamenii, dorindu-si ca apropiatii sa nu fie afectati de comentariile negative.

 

“El m-a convins pe mine! Indirect m-a convins. Il simteam pregatit! Si lui ii place, este artist si intelege tot ce fac. De cand suntem impreuna a venit si in culise la “Te cunosc de undeva!”, ma sustine, ma bucur ca intelege ce fac. Am vazut ca ii place, se bucura de succesul meu, este foarte dragut! Eu ma gandeam: “Totusi, suntem un cuplu in Romania, poate o sa se priveasca dubios.”.

El a zis: “Nu! Nu ne intereseaza! Hai sa mergem!”. Sigur, ce avem noi este foarte frumos! Aveam aceasta temere, este cea mai mare emisiune din tara, dar mi-a zis: “Nu conteaza, noi suntem foarte puternici! Hai sa mergem!”. El m-a convins, cumva, sa facem acest pas!

Eu traiesc intr-o lume foarte frumoasa cu prietenii si familia! Eu sper sa oferim o perspectiva noua lumii. Noi dam din sufletul nostru, ne punem pe sticla, o sa fim expusi, vulnerabili. Am doar, cumva, putina teama de reactia lumii pentru ca mama mea sta in Buzau si bunica lui Vlad in Ploiesti.

Imi era teama sa nu se supere apropiatii din cauza rautatilor lumii. Dar bunica lui Vlad mi-a zis: “Toata viata m-am gandit la ce o sa zica lumea si am suferit eu si copiii mei!”. A ajuns vorba aceasta la suflet si am zis ca nu conteaza ce zice lumea, ne traim viata cum vrem noi!”, a spus el pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare