Vedete din Romania

#monica columbeanu #sms #voicu #amenintare

Voicu o ameninta pe Monica cu SMS-uri compromitatoare

Scandalul pe care l-a provocat Monica Columbeanu a reusit sa-l enerveze si pe Voicu Panzar (foto jos). Fostul sofer ameninta ca iese la inaintare cu mesajele fierbinti.

Dupa ce cuplul Bote -Bianca a pus-o la respect pe Monica Columbeanu printr-o serie de replici usturatoare, acum, a venit randul lui Voicu sa o cuminteasca pe inversunata vedeta.

Astfel, desi nu a fost obisinuit cu emisiunile in direct, Voicu si-a luat inima in dinti si a acceptat invitatia in emisiunea lui Dan Capatos, tocmai pentru a o pune la punct pe fosta lui sefa.

Actualul model al lui Bote n-ar fi recurs la acest gest daca nu ar fi fost scos din sarite de declaratiile Monicai, care a sustinut sus si tare ca sms-urile fierbinti catre Ricky sunt doar "fantasmagorii" ale lui Catalin Botezat.

"I-am zis lui Moni sa ma lese in pace de nu stiu cate ori si nu a inteles. I-am zis sa uite ce a fost si sa mearga mai departe. Din respect pentru domnul Columbeanu, nu scot acum telefonul sa va arat mesajele de la ea! Mi-a reprosat ca nu am sunat-o de ziua ei!", a povestit cu naduf Voicu Panzar, la "Un show pacatos", citat de Click!.

Mai mult de atat, chipesul manechin a admis ca, pe vremea cand era soferul Monicai, aceasta petrecea mult mai timp cu el decat cu Iri. Astfel, cei doi isi trimiteau mesaje non-stop sau vorbeau pe messenger atunci cand nu erau impreuna.

Atinsa si ea de rautatiile Monicai, Bianca Dragusanu a ripostat dezvaluind ca doamna Columbeanu era foarte geloasa pe Ricky. "Acum un an, Ricky a venit sa-mi faca o poza intr-un club si Monica a sarit ca arsa!", a precizat Bianca, iubita lui Bote.

Citeste si:

Bianca si Bote fac front comun impotriva Monicai

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare