Vedete din Romania

#sua #familie #elena carstea

Elena Carstea se ocupa singura de gospodarie

Elena Carstea se vede nevoita sa se ocupe singura de gospodarie , odata ce mama ei, Profira, a revenit in tara.

Femeia nu mai suporta sa stea departe de Romania, fiindu-i dor de casa si prietenii ei de aici, astfel s-a hotarat sa se intoarca. Insa, nu inainte de-ai promite fiicei sale ca revine, prin toamna cel tarziu.

"Am ramas singura pentru cateva luni, pana in toamna cred. Mama s-a intors in Romania pentru ca ii era foarte dor de casa, de prieteni. Acum trebuie sa ma descurc singura cu casa, dar nu ma plang. Calc, gatesc, fac curat, dar toate incet, incet. Nu ma fortez prea tare si oricum ma bucur de ajutorul lui Glenn, si al fetelor. Cu totii isi asaza singuri lucrurile si strang atunci cand fac mizerie . Este mai greu fara mama, ca, saraca, ea facea toate cele necesare, nu ne lasa pe noi sa facem nimic, dar ne descurcam", a declarat Elena Carstea pentru Click!.

Oricum, doamna Profira s-a intors cu inima usoara in Romania si asta pentru ca fiica ei a asigurat-o ca se simte mult mai bine si ca nu crede ca va mai fi nevoie de o alta interventie chirurgicala .

„Doctorul mi-a spus ca sunt din ce in ce mai bine, si ca este aproape un fapt real ca nu voi mai avea nevoie de inca o interventie chirurgicala. Din aceasta cauza mama a plecat linistita, stiind ca voi fi bine", a mai precizat cantareata pentru Click!.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului