Vedete din Romania

#vica blochina #vacanta de lux #turcia

Vica Blochina, vacanta de lux. Cat a platit pentru o saptamana in Turcia

Dupa ce s-a laudat lunile trecute ca ea a fost cea mai bine platita vedeta de la Survivor, iata ca acum Vica Blochina vine cu noi dezvaluiri despre banii ei.

Intr-un interviu pentru SpyNews, fosta amanta a lui Victor Piturca a afirmat ca in acest an a ales sa mearga in vacanta in Turcia, la all inclusive, deoarece s-a operat la stomac si trebuie sa tina regim.

Dupa cum a afirmat chiar ea, Vica Blochina nu s-ar fi putut abtine daca mergea intr-o alta locatie de lux si ar fi comandat fel si fel de preparate pe care nu are voie sa le manance in aceasta perioada.

In plus, vedeta a precizat si cat a platit pentru o saptamana de cazare in Turcia.

„Dupa foarte multi ani am ales sa merg in Turcia la un resort. Eu nu sunt adepta resorturilor, ca aici de obicei e mai mult pentru copii, dar acum sunt intr-o locatie pe care foarte multa lume a laudat-o. Aici gasesti absolut tot ce ai nevoie. Sunt conditii foarte bune. Stau o saptamana in vacanta. Cea mai ieftina camera pentru sapte zile costa 7.200 de euro, pe aceasta am ales-o eu. Ce m-a convins pe mine sa vin in acest loc e ca in fiecare an sunt invitati pentru oaspetii hotelului cantareti foarte renumiti. Vin, de exemplu, J. Lo, Christina Aquilera, Black Coffee, Jason Darulo... O să vină acum, în vara aceasta. Mi s-a parut WOW. Ca daca esti cazat in acest hotel ai totul inclus, chiar si aceste concerte cu mari cantareti”, a spus Vica Blochina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare