Vedete din Romania

#vacanta #destinatii de vacanta #minivacanta #vedete vacanta #vacante romantice #escapade

Vedetele, deja in vacanta. Iata ce destinatii au ales

Deoarece au o viata agitata si mereu trebuie sa fie in atentia publicului, vedetele isi pot face cu greu planuri de vacanta. Insa, atunci cand prind chiar si cea mai mica pauza, nu ezita sa o fructifice cu o minivacanta sau o escapada de un weekend in destinatii inedite. Iata cateva dintre vedetele care au plecat deja in vacante si ce destinatii au ales.

1 Andreea Marin

Andreea Marin si-a petrecut saptamana trecuta cateva zile, alaturi de noul sau iubit turc, Tuncay Ozturk, in Croatia, o tara de care vedeta s-a aratat impresionata si a declarat ca "este o minune a naturii de care m-am indragostit". Andreea Marin a impartasit cateva fotografii din aceasta vacanta si cu prietenii sai de pe reteaua de socializare Facebook.


2 Adela Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan, care formeaza un cuplu de aproape doi ani, nu rateaza nicio ocazie de a pleca in vacante romantice. De cateva zile, acestia se afla intr-o escapada la New York. Cei doi au impartasit cele mai frumoase momente si lucruri pe care le-au vazut aici si cu fanii lor de pe Facebook.

3 Laura Cosoi

Laura Cosoi a fost mult mai grabita anul acesta si a petrecut deja o minivacanta alaturi de iubitul sau, Cosmin, in Israel. Vedeta a marturisit ca a fost fascinata de frumusetea acestei tari, dar si ca aceasta vacanta i-a ajutat pe cei doi sa se apropie mai mult.



4 Iulia Vantur

Prezentatoarea TV Iulia Vantur, de la Pro TV, se afla intr-o vacanta prelungita in India, cu presupusul sau iubit, celebrul actor indian Salman Khan. Desi in general impartasea aceste momente cu fanii sai, de aceasta data, Iulia a postat pe pagina sa de Facebook doar o fotografie, in care le-a transmis fanilor sai ca in India au loc niste fenomene meteo ciudate, dar a a tinut sa ii si linisteasca ca nu s-a intamplat nimic cu ea si ca isi doreste doar sa se relaxeze cateva zile inainte de a se intoarce in tara pentru noile proiecte in care este implicata.


5 Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana

Recent, o escapada romantica de impacare au facut si realizatoarea TV Adriana Bahmuteanu si deputatul Silviu Prigoana. Cei doua au plecat la sfarsitul lunii mai in Austria, dupa ce au hotarat sa se impace dupa cel de-al patrulea divort. Se pare insa ca vacanta de impacare nu le-a priit celor doi, deoarece s-au intors mai tensionati decat au plecat, Silviu Prigoana fiind deranjat de jurnalistii care l-au asteptat la aeroport, acesta avand chiar si un limbaj agresiv fata de un reporter.



Sursa foto: femina.rol.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului