Vedete din Romania

#divort #avere #gabriela cristea #adelina pestritu #andrei stefanescu

3 vedete care s-au imbogatit dupa divort

Divorturile si scandalurile in care sunt implicate vedetele sunt o mana cereasca pentru televiziuni si pentru presa scrisa dornica de cancan. Insa, pe langa aceste mijloace media, exista si alti beneficiari ai acestor scandaluri: vedetele insele. Mariajele celebritatilor cu oameni potenti financiar sau invers, persoane obisnuite care au ajuns persoane publice prin prisma casatoriei cu o vedeta s-au ales cu castiguri consistente dupa divort, mai ales din aparitiile TV. Iata cateva vedete care s-au imbogatit dupa ce au divortat.

1 Marcel Toader si Gabriela Cristea

Unul dintre cele mai mediatizate divorturi din ultima perioada a fost fara indoiala cel dintre prezentatoarea TV Gabriela Cristea si fostul rugbist Marcel Toader. Cei doi si-au aruncat cuvinte grele prin intermediul presei, iar aceste declaratii le-au umplut si conturile.

Intrata din nou in atentia publicului, dupa ce fusese data afara de la Kanal D, vara trecuta, Gabriela Cristea a devenit brusc mult mai interesanta si pentru patronii de televiziuni, ea fiind acaparata cu numeroase oferte.

Vedeta a ales insa tot postul Kanal D, unde va prezenta din toamna emisiunea "Drept la tinta", pentru care va primi un salariu de 5.000 de euro pe luna, pentru o perioada de opt luni, ceea ce inseamna 40.000 de euro.

Fostul sau sot, Marcel Toader, a incheiat si el un contract cu o televiziune pentru a oferi cat mai multe dedesubturi din casnicia sa. Pentru aceste dezvaluri, Marcel Toader a primit nu mai putin de 30.000 de euro, potrivit "Libertatea".

2 Adelina Pestritu si Liviu Varciu

Adelina Pestritu, fosta sotie a cantaretului Liviu Varciu, a intrat in atentia publicului dupa ce a hotarat sa divorteze. O prezenta insesizabila in timpul mariajului pe care l-a avut cu Liviu Varciu, Adelina Pestritu a castigat rapid notorietate dupa divort. In conturile sale au intrat, de asemenea, nu mai putin de 300.000 de euro din contracte pe care le-a avut cu diverse televiziuni si sedinte foto in acea perioada.

In prezent, Adelina Pestritu si-a facut chiar si o cariera in televiziune. La fel s-a intamplat si in cazul cantaretului Liviu Varciu, care intrase intr-un con de umbra, insa acum prezinta o emisiune, are numeroase concerte si este invitat in permanenta la diverse show-uri.

3 Andrei Stefanescu si Silvia Sarbu

Andrei Stefanescu, din trupa Alb Negru, si cantareata Sylvia au divortat acum un an, insa destramarea mariajului le-a adus si numeroase avantaje: mult mai multe concerte, iar Silvia prezinta si o emisiune.



Sursa foto: www.4ea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului