Vedete din Romania

# vedeta concediata #concediere vedeta #antena 1

Vedeta concediata de Antena 1: „Cosmarul ultimelor luni”! Postul TV, dat in judecata

Dupa 18 ani petrecuti in trustul Intact, dintre care 9 luni ca un adevarat cosmar, dupa cum a notat chiar ea, fosta prezentatoare a Observatorului de weekend a fost concediata. Chiar daca inca se afla in proces cu Antena 1.

 

Octavia Geamanu, caci despre ea este vorba, a fost inlocuita in vara anului 2022 de la pupitrul stirilor, insa fara a fi anuntata in prealabil. Astfel, ea s-a prezentat la munca in continuare, deoarece a considerat ca ce i s-a intamplat este un abuz.

La inceputul lunii martie, prezentatoarea a scris pe retelele de socializare ca a fost concediata in mod oficial de Antena 1.

„Pe vremuri, cand vedeam cum isi iau «La revedere» unii dintre colegi, intr-un firesc profesional devenit obisnuinta, de la pupitrul Observatorului, predand stafeta celui care urma, anuntandu-si fiecare planurile, nu ma gandeam la cum voi face eu, dar nici ca voi fi in situatia asta. Cert e ca s-a incheiat hartuirea, cosmarul ultimelor 9 luni din viata mea, timp in care am sperat ca imi pot relua activitatea mea, ca oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt libera de contract. Si chiar asa ma simt, libera. Mare lucru. Ma mai intreaba lumea: «Si ce-ai invatat din asta?». Raspunsul e: «Nimic». As face totul absolut la fel, din prima pana-n ultima zi din toti acesti ani. Ar fi murit o parte din mine in fiecare zi sa accept un abuz, ulterior mai multe, fara sa lupt. Caci asa cum mi s-a spus intotdeauna, fara exceptie, am fost impecabila si nimeni nu a avut ce sa-mi reproseze. Desi concedierea produsa azi are motivatie disciplinara in viziunea unora, momentul in care mi-a fost inmanata decizia a fost cireasa de pe tortul gretos drept rasplata pentru fidelitate, dedicare, implicare, munca, etc. Partea buna e ca odata cu aceasta concediere am iesit din acest nod fara vreun regret, cu maxima incredere in Dumnezeu si in destin, in avocatii mei de nota zece si in instanta, desigur, ca asa-i uneori in viata. Procesele merg mai departe, pentru ca eu am crezut de la inceput in dreptate si asta cred si acum. Va tin la curent, pare interesant de urmarit «subiectul».  Va multumesc din tot sufletul pentru ca mi-ati fost alaturi in acesti 18 ani minunati si mai ales in ultimile 9 luni. Va simt aproape. Ce voi face? Imi concentrez energia exact in directia in care stiu ca vreau sa merg. Partea buna e ca mereu am stiut ce vreau, asa cum mereu am stiut ce nu vreau. Le multumesc enorm acelor colegi care mi-au fost aproape pana in ultima zi petrecuta in Antena si oamenilor care au crezut in mine in timpul acestei calatorii extraordinare. Cu dragoste va trimit ganduri bune”, a scris Octavia Geamanu in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare