Vedete din Romania

#anamaria prodan #declaratii #laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan nu renunta! Are un nou mesaj pentru Laurentiu Reghecampf: „Ca doi parinti”

Despartiti de mai bine de un an, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au tinut in ultimele luni primele pagini ale tabloidelor, deoarece s-au certat prin declaratii publice si, mai mult decat atat, au ajuns inclusiv sa se bata in mijlocul strazii.

 

Lunile au trecut, ranile pare ca s-au vindecat, divortul a fost finalizat, iar acum Anamaria Prodan surprinde pe toata lumea cu declaratiile ei. Daca zilele trecute afirma ca, de dragul copilului pe care il au impreuna, il asteapta acasa pe Laurentiu Reghecampf, pentru a avea grija de Bebeto, acum sexy-impresara a venit cu o noua declaratie.

„Eu si copiii ne dorim sa terminam circul din presa, care nu face bine nimanui. I-am transmis lui Laurentiu Reghecampf de multa vreme ca ne dorim liniste! A venit, zic eu, momentul sa mergem frumos ca doi parinti mandri mai departe. E timpul sa-si caute baiatul. Sa-l ajute si sa-i fie alaturi. Fiecare dintre noi e fericit in acest moment. Nu mai are rost rautatea! Am spus si o mai zic! Familia asta minunata a noastra si copiii astia de vis nu merita acest circ”, a spus Anamaria Prodan pentru Click.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare