Vedete din Romania

#tata liviu varciu #declaratii #liviu varciu

Fiica lui Liviu Varciu a izbucnit in lacrimi pe internet: „Eu cu tata suntem distanti! Nu stiu ce gandeste el”

Fata cea mare a lui Liviu Varciu, Carmina, s-a mutat recent in Bucuresti, dupa ce timp de mai multi ani a trait in Arad, alaturi de mama ei.

 

Odata ajunsa in Capitala, Carmina Varciu a primit de la tatal ei un apartament, insa tanara pare ca nu a reusit sa se adapteze la viata din Bucuresti.

„Nu ma feresc. Anumite chestii din viata mea voiam sa le tin pentru mine, dar este greu sa le tin. Eu cu tata am fost ok o perioada, acum suntem mai distanti. Nu stiu ce gandeste el, probabil ca vrea sa vada ca ma descurc singura din orice punct de vedere, sau nu stiu. El este ocupat cu munca si cu filmarile si eu sunt ocupata si nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu”, a spus fiica lui Liviu Varciu la Antena Stars.

Mai mult decat atat, se pare ca tanara s-a filmat pe retelele de socializare in timp ce se afla in Capitala si plangea, fara a oferi insa detalii despre ce a patit. Iar tabloidele au speculat ca Liviu Varciu s-ar fi certat cu Carmina.

„Stiti cum se zice, ca sunt doar momente si clipe de fericire in viata. Ma rog, aici aveam o criza existentiala pentru ca eram in tren spre Bucuresti, dar asta e o alta parte a povestii”, a explicat Carmina Varciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului