Vedete din Romania

#detalii nestiute #detalii mariaj #borcea #valentina pelinel

Valentina Pelinel, detalii nestiute din mariajul cu Borcea: „Unele se stiu, altele... mai putin”

Considerat un adevarat crai, Cristi Borcea se afla la cel de-al treilea mariaj, dupa ce a mai fost casatorit cu Mihaela Borcea si cu Alina Vidican. In prezent, sotie ii este Valentina Pelinel.

 

Casatoriti din 2018, cei doi soti au impreuna trei copii, fete gemene si un baiat, iar relatia lor pare ca este foarte sudata. Chiar daca asa s-a crezut, oricum, despre toate mariajele lui Cristi Borcea!

Intr-un interviu pentru Playtech, Valentina Pelinel a oferit detalii nestiute din relatia cu Borcea, afirmand ca nu se gandeste sa mai faca vreun copil, deoarece are 42 de ani.

„Intre mine si Cristi a existat si exista o chimie. Fara chimia asta despre care vorbesc nu poti rezista! In plus, am trecut impreuna prin foarte multe lucruri. Despre unele se stiu, despre altele, mai putin. Toate astea ne-au sudat legatura. Ma declar o familista si cred ca orice femeie sau orice barbat ar trebui sa lupte cu tarie, din toate puterile lor, pentru a-si apara familia. O familie trebuie sa incerce sa reziste si nu e deloc simplu sa se intample asta. Si am sa va mai spun un mic secret al familiei noastre. Cel mai mult ne place acasa la noi! Cum cred ca se intampla, de altfel, in multe alte familii. Mai ascultam o muzica, ne mai jucam sau ne plimbam impreuna. Cu exceptia vacantelor, acasa e locul nostru preferat”, a  spus Valentina Pelinel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare