Vedete din Romania

#Anghel Damian #theo rose #nunta

Anghel Damian a raspuns sincer! Cand are loc nunta cu Theo Rose: „Asa imi imaginez”

Intr-o relatie de aproximativ un an, Anghel Damian si Theo Rose se pregatesc sa devina parinti pentru prima data, astfel ca intrebarile pe care le primesc aproape zilnic au legatura atat cu sarcina cantaretei, cat si cu nunta lor.

 

Invitat de Selly la „Detectorul de minciuni” pe YouTube, Anghel Damian a trebuit sa raspunda sincer la mai multe intrebari pe care i le-a pus Codin Maticiuc. Iar una dintre acestea a fost: „Cand o sa te casatoresti cu Theo Rose? Data exacta”. „Nu stiu. Nu stiu data exacta”, a raspuns Aghel Damian.

Theo Rose, care se afla in spatele camerelor de filmat, a intervenit: „Intreaba-l daca vrea, mai bine. Nu cand ma ia. A spus ca nu ii plac nuntile si apoi a spus lumea ca nu vrea sa ma ia”! „De rusinea lui Theo te intreb… Vrei sa te casatoresti cu Theo Rose?”, a intrebat Codin Maticiuc.

„Da. Asa cum imi imaginez eu si cum am vorbit noi despre situatia asta cred ca o sa fie ceva, adica pur si simplu o sa zicem hai la biserica acum, maine la cununia civila si va fi o chestie total discreta, fara tam-tam. Dupa nunta aia formala, paranghelia. Asa spun eu si asa cred ca se va intampla pentru ca am apucat sa vorbim despre asta”, a spus Anghel Damian, iar Codin Maticiuc a insistat si a intrebat daca nunta va avea loc anul acesta. „Eu asa imi imaginez”, a raspuns Anghel Damian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului