Vedete din Romania

#oana zavoranu #bani

Ce s-a apucat sa vanda Oana Zavoranu pentru a face bani: „Viata merge mai departe”

Chiar daca nu mai este la fel de mediatizata ca in anii trecuti, Oana Zavoranu continua sa fie in centrul atentiei ori de cate ori spune cate ceva.

Daca recent s-a despartit de sot, de care afirma ca urmeaza sa divorteze, pentru ca acesta a inselat-o, iata ca pana la urma vedeta a revenit la sentimente mai bune si l-a primit inapoi acasa pe Alex Ashraf, caruia i-a declarat iubirea ei neconditionata.

Dupa ce si-a refacut viata sentimentala chiar alaturi de barbatul care parea ca i-a stricat anul Oanei Zavoranu, diva a luat o hotarare indrazneata, pe care o va pune in aplicare cat de curand, dupa cum a dezvaluit chiar ea pe internet: isi deschide site pe care o sa vanda haine.

„Pentru ca sunt un om puternic si luptator, merg inainte cu incredere si credinta ca nimeni si nimic nu ma poate opri din a ma reinventa, oricat de dificil este sa las in spate (pentru moment) jaful samavolnic savarsit asupra averii si a familiei mele. Dar totul la momentul potrivit. Stiu ca absolut tot o sa fie asa cum stie Dumnezeu ca trebuie sa fie in ceea ce ma priveste, asa cum El a stiut mereu, pentru ca da, eu cred in dreptatea divină, eu cred ca tot ceea ce este al meu o sa se intoarca la mine insutit! Intre timp, viata merge mai departe.

Dupa multa munca, site-ul este aproape gata si acolo veti gasi prima mea colectie de haine ever, pe care am numit-o, fireste, Oana Zavoranu SexyCool. Stiu sigur ca fiecare o sa se regaseasca in una sau mai multe piese din colectie, outfit-urile sunt de la o extrema la alta, asa cum sunt si eu. Dar cu siguranta veti vedea ca primeaza bunul meu gust si talentul meu la haine, ca doar nu degeaba de ani buni imi spuneti sa-mi scot o linie de haine. Pentru ca va place stilul meu si cum ma imbrac”, a spus Oana Zavoranu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului