Vedete din Romania

#cosmina pasarin #dans #erotic #preot #tvr

Un preot i-a luat apararea Cosminei Pasarin in scandalul erotic

In timp ce toata lumea o judeca pentru dansul erotic executat in club, biserica ii tine partea. Cosmina Pasarin si-a gasit sprijin in preotul Daniel Mititelu care sustine ca vedeta "a fost pedepsita prea dur".

La inceputul acestei luni, Cosmina Pasarin a fost MC la un eveniment de pe litoral. Aici, vedeta a dat frau liber imaginatiei si in timpul unui dans a mimat sexul pe scena.

Gestul ei a fost aspru pedepsit de te Televiziunea Nationala care a decis sa o dea afara dupa numai cinci luni de colaborare. Pasarin era moderatoarea emisiunii matinale "Intalnire la malul marii" de pe TVR2.

Impresionat de ce i s-a intamplat vedetei, un preot ce activeaza in Italia, i-a trimis un mesaj de sustinere pe Internet.

"Doamne ajuta! Realmente am ramas consternat de ceea ce ti s-a intamplat. Eu sunt preot ortodox roman in Italia si vreau sa-ti spun ca aici, Romania este catalogata drept tara medievala. Probabil ca ai deranjat prin occidentalizarea emisiunilor si prin naturaletea de care dai dovada cu prisosinta. Nu uita ca Dumnezeu ne iubeste pe toti, in mod egal, neconditionat ", a fost postul lasat de parintele Daniel Mititelu, de la Parohia Sfintii Mucenici Epictet si Astion din Avezzano, Italia.

Socati de gestul preotului, cei de la Click! l-au contactat telefonic pentru a le da lamuriri. Omul bisericii a confirmat ca el este autorul mesajului si ca ramane la aceeasi parere.

"TVR a sanctionat-o foarte drastic. Nu merita asa ceva. Eu am urmarit-o pe Cosmina la televizor si am o parere buna despre ea. Despre animatoare se spune ca sunt persoane stupide, dar ea este o animatoare desteapta", a declarat parintele Daniel Mititelu pentru Click!.

Citeste si:

Cosmina Pasarin: "Locul meu e in televiziune! Nu ma las, nu ma reprofilez

Cosmina Pasarin nu mai lucreaza la TVR pentru ca...a dansat in club

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului