Vedete din Romania

#carmen bruma #slabit #regim #dieta

Carmen Bruma: "Imi dadeau lacrimile cand intram intr-o cofetarie"

A slabit 30 de kilograme si are acum unul dintre cele mai frumoase trupuri din showbiz. recunoaste insa ca nu i-a fost deloc usor sa ajunga aici.

Carmen Bruma a trecut prin experiente traumatizante din cauza dietelor constante la care si-a supus corpul. Gurmanda din fire, vedeta a trebuit sa lupte secunda de secunda cu poftele si foamea, lucru care de multe ori a pus-o la pamant.

"Pentru mine a fost o experienta traumatizanta sa slabesc, din care am invatat multe. Sa te lupti in fiecare secunda a vietii tale cu foamea, cu pofta  si cu dorinta de  depasi conditia, nu e un lucru usor. Am multe momente care m-au marcat : la un moment dat, ajunsesem intr-un punct in care, avand aceasta si fiindu-mi greu sa ma abtin, imi dadeau lacrimile cand intram intr-o cofetarie , fara sa ma pot controla.", a declarat Carmen Bruma pentru site-ul perfecte.ro.

Mai mult decat atat, pana sa realizeze ce inseamna cu adevarat sa slabesti sanatos, prezentatoarea TV si-a sleit organismul  de puteri, s-a infometat si aproape ca si-a distrus sanatatea.

"Eu am inceput facand tampenii. Mi-am anemiat organismul, am tinut tot felul de diete pe care le citeam prin reviste, am mancat si am baut la supa de varza de cred ca mi-au crescut frunze, am stat nemancata zile intregi, am incercat tot ce se putea, aproape mi-am distrus organismul si sanatatea. Abia apoi, am inteles ca nu se fac asa lucrurile si m-am apucat sa citesc", a  marturisit Carmen pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare