Vedete din Romania

#copil 13 ani #tiktok #deces #provocare

Un baiat de 13 ani a murit live, pe internet, dupa ce a incercat o provocare de pe TikTok

Un caz socant a avut loc in urma cu putin timp. Un baiat de doar 13 ani si-a transmis moarte, live, pe internet, in timp ce incerca o provocare de pe TikTok.

 

Baiatul a fost gasit mort in camera sa de catre mama acestuia, in Scotia. Aceasta a declarat ca baiatul a incercat provocarea “Blackout Challenge” care circula in mediul online. Acesta o vazuse intr-o postare de pe TikTok.

Provocarea “Blackout Challenge” ii incurajeaza pe participanti sa-si tina respiratia pana cand lesina, spunandu-le ca vor experimenta senzatii tari. Jocul este unul foarte riscant, deoarece cauzeaza niveluri de oxigen scazute in creier, iar acestea pot duce la convulsii, rani grave si chiar deces.  

“Unul dintre prietenii lui Leon mi-a spus ca a facut provocarea pe Facetime cu ei, dupa ce a vazut-o pe TikTok. El si prietenii lui probabil au crezut ca este o gluma. Prietenii, care l-au vazut pe Facetime, au crezut ca se va trezi. Dar Leon nu s-a intors...”, a povesitit mama adolescentului, potrivit mirror.co.uk.

Leon nu este prima victima a acestui joc periculos. Recent, o copila de doar 12 ani a murit tot din cauza acestei provocari. Si aceasta, ca si Leon, a transmis in direct intregul moment. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare