Vedete din Romania

#mihai bendeac #partid #psd

Mihai Bendeac, dezvaluire neasteptata inainte de a implini 40 de ani: „Simt nevoia sa ma inscriu in PSD”

 

Pe 16 februarie, Mihai Bendeac va implini 40 de ani, iar cu aceasta ocazie actorul a tinut sa transmita un mesaj surprinzator in mediul online.

In urma cu cateva luni, Mihai Bendeac a luat decizia de a iesi din televiziune, insa poate fi in continuare urmarit pe scenele de teatru, dar si pe retelele sociale unde acesta tine legatura constant cu fanii lui.

Recent, Mihai Bendeac a vorbit despre faptul ca urmeaza sa implineasca 40 de ani si despre  cum se simte in apropierea acestei varste.

„Cu cat se apropie mai mult momentul in care urmeaza sa implinesc 40 de ani, cu atat spaimele mele, cu atat fricile mele vis-a-vis de ceea ce inseamna imbatranirea… Am ajuns la varsta la care sunt daddy, dar vreau sa va asigur ca nu sunt si «sugar».

M-am trezit de dimineata, am fost la chiosc, dupa care am fost la cumparaturi, mi-am luat medicamente, acum ma duc sa ma vad cu un prieten, el mai stie ce fac astia cu pilonul doi de pensie, asta este… Si, in acelasi timp, nu stiu, se intampla o chestie foarte dubioasa, simt din ce in ce mai acut nevoia ori sa ma inscriu in PSD, ori sa votez cu PSD, ceva se intampla cu mine. Ma uit asa in jur, ba, nu se mai fac masinile cum se faceau. Deschizi televizorul si nu mai ai la ce sa te uiti, pai ce emisiuni frumoase faceam eu, educative…”, a spus Mihai Bendeac in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare