Vedete din Romania

#petre roman #silvia chifiriuc #botez

Totul despre botezul lui Petrus Roman

Duminica, de la ora 13.00, la Biserica Sf. Silvestru, Silvia si Petre Roman isi vor crestina primul lor copil, Petrus .

"ring" va prezinta, in exclusivitate, amanunte legate de cel mai asteptat botez al inceputului de an: cum va decurge ceremonia, cine va semna condica de prezenta, unde si cum vor petrece invitatii, dar si alte surprize pregatite de cuplu.

Nu va fi botezat de preotul "tepar"

Preotul care se va ocupa de crestinarea lui Petrus va fi acelasi care i-a cununat pe parintii sai, anul trecut, parohul Nicolae Bordasiu. Cu toate ca, zilele trecute, in mass-media au aparut informatii potrivit carora Petrus va fi botezat de un alt preot, care, in plus, i-ar fi si tepuit pe sotii Roman cerandu-le un pret dublu, surse apropiate cuplului ne-au declarat ca acesta nu ar fi fost niciodata cel care urma sa oficieze slujba si ca totul a fost doar dezinformare.

Petrecere cu staif la Casa Oamenilor de Stiinta

Petrecerea ce va urma slujbei de botez va avea loc la Casa Oamenilor de Stiinta din Bucuresti. La eveniment vor fi prezente nume sonore ale vietii politice din Romania, printre care Calin Popescu Tariceanu, Teodor Melescanu, Crin Antonescu sau Mircea Dinescu. Special pentru acest eveniment vor veni, din Spania, rudele lui Petre, dar si ambii parinti ai Silviei, mama acesteia ratand nunta cuplului. Din cate ne-au confirmat surse din anturajul celor doua fiice ale lui Petre Roman, Catinca si Oana, acestea nu au de gand sa participe nici macar la slujba de botez, daramite la evenimentul de dupa.

Muzica clasica si bufet suedez

Pentru ca petrecerea se doreste a fi destinsa, asa cum a fost si nunta, la botez, invitatii vor avea parte de muzica clasica, la pian, si mancare traditionala romaneasca, sub forma unui bufet suedez. Chiar daca, initial, cuplul pregatise o lista impresionanta de artisti care trebuiau sa evolueze in cadrul petrecerii de botez, in cele din urma, din ratiuni ce tineau de timpul alocat fiecarui interpret, Silvia si Petre s-au hotarat sa nu pastreze decat doua momente de divertisment. Astfel, Mirabela Dauer si Ovidiu Komornyik vor intretine atmosfera in cadrul petrecerii.

Botezat la cinci luni si jumatate

Primul baiat al lui Petre Roman s-a nascut pe 7 noiembrie 2009 la Maternitatea Giulesti , sub atenta supraveghere a medicului Bogdan Marinescu . A avut la nastere 3,2 kg si 52 de centimetri si a primit nota 10. Sotii Roman au decis, de comun acord, sa nu se grabeasca cu botezul si sa astepte trecere postului Pastelui.

SRS renunta in favoarea lui Patriciu

Cu toate ca ieri va informam ca a doua pereche de nasi ai micutului Petrus vor fi Sorin Rosca Stanescu si sotia sa, Stela, acestia au renuntat ieri. "Au fost discutii pentru a-l boteza pe Petrus, dar am cedat in favoarea nasilor de cununie, Dana si Dinu Patriciu. Nu voiam sa fim a doua pereche, dar vom fi acolo in primul rand la botez. Suntem in continuare prieteni, nu s-a intamplat nimic", a declarat, pentru "ring", Sorin Rosca Stanescu.

Nasa va fi "ajutata" de sotul sau

In biserica, nasa trebuie sa tina copilul brate, dar pentru ca Petrus Roman cantareste 8 kg, Dana Patriciu va fi ajutata de sotul sau. Trusoul a fost cumparat deja de nasi, iar de cheltuielile pentru petrecere se va ocupa Petre Roman, in ciuda zvonurilor potrivit carora "nasul plateste si botezul".

Revenita din vacanta petrecuta in Egipt, Silvia Roman s-a ocupat ieri de aranjamentele florale. Ea a tinut mortis sa fie neaparat din trandafiri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare