Vedete din Romania

#rochii #haine #tinute vedete #gafe vestimentare vedete

Top 3 gafe vestimentare ale vedetelor

Desi sunt mereu la curent cu ultimele tendinte in moda si sunt inconjurate permanent de stilisti, unele dintre ele avand chiar persoane care se ocupa strict de imaginea si tinutele cu care se afiseaza, vedetele mai fac uneori greseli in acest sens. Orice mica gafa vestimentara este imediat taxata atat de criticii de moda, cat si de public. Iata cateva vedete autohtone care au gafat cu tinutele lor la diverse evenimente modene.

1 Andreea Marin

Desi mereu a afisat o imagine perfecta, cu tinute sobre, care nu ies in evidenta, imediat dupa despartirea de cantaretul Stefan Banica Jr, Andreea Marin a adoptat un stil mult mai provocator.

La majoritatea evenimentelor mondene la care a participat in ultima perioada, Andreea Marin si-a etalat un decolteu destul de adanc, care a fost sanctionat rapid de criticii de moda, care au precizat ca este la varsta la care ar trebuie sa fie doar sugestiva.

De asemenea, Andreea a afisat acelasi decolteu generos si la o actiune caritabila, natura evenimentului nefiind tocmai potrivita cu aceasta tinuta.




Recent, Andreea Marin a mai fost victima unei gafe vestimentare, la o conferinta care a avut loc la Cluj, in ceea ce priveste proiectul sau, "Scoala Mamelor". La acest eveniment, Andreea Marin si-a facut aparitia cu o camasa care lasa sa i se intrevada burta, dar si un nasture desfacut la pantaloni.
 

2 Nicoleta Luciu

O alta adepta a decolteurilor adanci, Nicoleta Luciu a gafat si prin faptul ca s-a indragostit atat de tare de o rochie, incat a hotarat sa se afiseze in ea la doua evenimente ce au avut loc in aceeasi saptamana.

Gestul vedetei a fost imediat surprins de ochii vigilenti ai criticilor, care nu pot sa conceapa ca o persoana publica care se respecta sa poarte aceeasi tinuta la doua evenimente ce au loc la mai putin de trei zile distanta.

Prima data, Nicoleta s-a afisat cu aceasta rochie "buclucasa" la lansarea cartii "Un omagiu regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R. Printul Paul al Romaniei" si, la doar doua zile distanta, la deschiderea magazinului Cavalli din Bucuresti,  bruneta a optat pentru aceeasi rochie.




3 Antonia

De curand, cantareata Antonia a trecut si ea printr-un moment stanjenitor in ceea ce priveste vestimentatia. Artista a avut parte de o surpriza de proportii cand a constatat ca la petrecerea la care era invitata, o alta doamna, mai exact designerul Clara Rotescu, purta aceeasi rochie ca si ea.



Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare