Vedete din Romania

#fobii #fobii vedete #frica de oglinzi #cromofobie #frica de clovni

Ce fobii ciudate au vedetele

Fie ca este celebra sau nu, fiecare persoana are un lucru de care se teme. Asa ca nici marile staruri nu sunt ferite de acest lucru. Daca vedetele autohtone, precum cantareata Narcisa Suciu sau Monica Anghel, au temeri banale fata de insecte, apa sau batranete, starurile de la Hollywood au fobii mult mai ciudate. Iata cateva dintre celebritatile de peste Ocean care au fobii foarte ciudate.

1 Pamela Anderson

Desi este una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu forme perfecte chiar si la varsta de 46 de ani, Pamela Anderson se teme foarte tare de oglinzi. Vedeta a recunoscut ca uraste sa se priveasca in oglinda, deoarece o inspaimanta ingrozitor propria reflectie.

2 Jake Gyllenhaal

Tanarul actor Jake Gyllenhaal se teme ingrozitor de struti. Aceasta fobie a fost accentuata si de filmarile pentru pelicula "Prince of Persia", cand actorul a trebuit sa stea foarte aproape de un strut. Jake Gyllenhaal a declarat ca a capatat aceasta teama dupa ce a auzit ca aceste pasari pot fi un real pericol si ca iti pot scoate ochii sau inima daca faci zgomot prea tare in preajma lor.

3 Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton, fostul sot al actritei Angelina Jolie, are o fobie si mai ciudata. Acesta este cromofobic. Se inspaimanta ingrozitor de culorile puternice, dar si de mobila foarte veche.

"Sunt infricosat langa ea. Nu mai pot sa mananc sau sa respir langa mobila veche. Prietenii mi-au spus glumind ca poate am fost batut pana la moarte cu un scaun antic intr-o viata anterioara", a declarat Billy Bob Thornton.

4 David Beckham

Fotbalistul David Beckham are o obsesie pentru culori. Vedeta nu suporta sa vada in frigider sau in dulap lucruri care sunt puse la intamplare, fara sa se tina cont de culoarea lor.

De exemplu, cutiile de suc trebuie sa fie aliniate perfect in frigider si sa aiba aceeasi culoare.

"Totul trebuie sa se potriveasca la noi in casa. Daca avem trei cutii de Cola dietetica, David prefera sa arunce una decat sa nu fie toate frumos aranjate”, a marturisit sotia fobalistului, Victoria Beckham.

5 Johnny Depp

Actorul Johnny Depp se teme foarte tare de clovni, desi majoritatea rolurilor pe care acesta le-a avut de interpretat au necesitat purtarea unor costume si machiaje destul de asemanatoare cu ale acestora. Actorul a marturisit ca are aceasta teama din copilarie, cand se temea de machiajul excesiv al femeilor.



Sursa foto: kootation.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare