Vedete din Romania

#Tily Niculae divort #Tily Niculae

Tily Niculae, la un pas de divort

Tily Niculae este o femeie implinita, mamica a doi copii si o sotie fericita. Cu toate acestea, actrita a marturisit ca a avut o perioada grea in casnicie si a fost chiar la un pas de divort.

Ea a fost invitata la Maruta, unde a vorbit despre greutatile din casnicia sa si a marturisit ca in urma cu un an, ea si sotul ei au fost la un pas de divort.

„Totul a durat o saptamana, timp in care m-am interesat ce inseamna si ce presupune un divort. (…) Este diferenta asta de varsta [de 10 ani], in care el ia totul cu relaxare. Ne-am cunoscut cand eu aveam 18 ani. M-am casatorit la 20 si ceva de ani. Ce Dumnezeu sa stiu? (…) Si aveam senzatia ca tot timpul pompez doar pentru celalalt si ca mie nu mi se reintoarce nimic. Dupa care au urmat cateva sedinte de terapie in care am inteles ca nu trebuie sa-i ceri celuilalt ceva ca sa fii fericit. Comunicarea este cea mai importanta pe toate planuri. Trebuie sa trecem peste bariera de a ne inchipui ce crede celalalt. (…) Aveam senzatia ca intre noi se produsese un gol si ca el oarecum isi traia toate dorintele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam si niciodata nu mi le indeplineam pe ale mele', a marturisit actrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare