Vedete din Romania

#jador #manelist #nunta

Suma pe care Jador o cere pentru a canta la o nunta! Manelistul se umple de bani

Fara doar si poate, Jador este unul dintre cei mai cunoscuti romani la ora actuala, manelistul reusind sa aiba fani in toate colturile tarii.

Nu doar o data, Jador a spus in timpul emisiunii Survivor România All Stars 2024, difuzata de PRO TV, ca el castiga foarte multi bani si se descurca foarte bine in viata datorita vocii sale, insa nu multa lume cunoaste si cati bani ii intra in cont artistului.

Potrivit jurnalistilor de la Playtech, Jador a avea un onorariu de aproximativ 8.000 de euro pentru a canta la o nunta, iar daca are evenimente in strainatate, manelistul cere peste 10.000 de euro, la care se adauga cazarea la hotel, mesele si biletele de avion.

Dupa cum noteaza sursa citata, acelasi onorariu l-ar avea si Culita Sterp, prieten cu Jador si totodata artist la fel de cunoscut.

„Dupa participarea la Survivor, lor le-au crescut foarte mult onorariile, cu mii de euro. Castiga, in acest an, alaturi de trupele lor de instrumentisti, in jur de 7.000-8.000 de euro pentru un recital la o nuntă. In strainatate, mai ales in Germania, pot lua chiar si peste 10.000 de euro. Plus cazare la hotel, bilete de avion... Jador si Culita Sterp sunt cotati cam la fel. Din acesti bani, ei au grija si de rudele lor. Nu provin din familii bogate, isi respecta parintii si ii ajuta. Nu au uitat de unde au plecat”, a spus pentru sursa citata un organizator de evenimente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare