Vedete din Romania

#Florin Dumitrescu #declaratii #acuzatii

Cum a reactionat Florin Dumitrescu dupa ce o clienta l-a acuzat ca a neglijat-o in restaurant

Fara doar si poate, Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania, el fiind apreciat in primul rand datorita show-urilor „MasterChef” si „Chefi la cutite”, din juriul carora a facut parte.

Chiar daca foarte multa lume il stimeaza, iata ca zilele trecute, in cadrul unui eveniment privat desfasurat intr-un restaurant dintr-un complex de lux din zona Baneasa, Florin Dumitrescu a avut parte de o intamplare mai putin placuta.

Dupa incheierea evenimentului, celebrul bucatar a fost acuzat in mediul online, de catre o clienta, a nu el ar fi gatit in cadrul evenimentului si ca, mai mult decat atat, a neglijat masa la care aceasta statea, chiar daca biletul pentru a participa a costat 400 de lei de persoana.

Deranjat de acuzatiile care i s-au adus, Florin Dumitrescu a reactionat in mediul online.

„Am avut o masa de patru persoane, patru persoane care au ales sa se planga in presa. Au trimis scrisori catre toate redactiile, in care au spus ca eu nu i-am bagat in seama, ca eu nu am petrecut timp cu clientii si ca ei nu sunt siguri ca eu am gatit. Si ca copiii erau peste tot, ca nu mi-am facut treaba. Ceilalti oameni s-au simtit bine, au fost oameni importanti acolo, oameni pe care ii cunosc.

Da, m-am plimbat pe la mese. Dupa ce gatesc, ma plimb pe la mese, vorbesc cu oamenii si incerc si eu sa fiu o gazda cat se poate de buna. Dupa ce am vorbit cu aproape toata lumea, m-am asezat cu fetele si cu o familie cu care suntem prieteni si ne-am salutat de fiecare data si am vorbit de fiecare data, ca la brunch.

Acesti patru oameni s-au plans, dar nu la adresa restaurantului, s-au plans la ziar. Asta nu e subiect de discutat, plangerile intr-o cariera de 23 de ani de bucatar, dar le-am primit intotdeauna pe adresa restaurantului, pe Facebook sau la mine, nu la ziar. 80 de oameni din 100 au zis ca am gatit bine, au laudat evenimentul si avem un articol in presa care spune ca a fost un fiasco”, a spus Florin Dumitrescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului