Vedete din Romania

#mircea badea #vaslui #tudor chirila #stallone

"Stallone, dupa o luna in Vaslui"! Mircea Badea, atac la Tudor Chirila

Razboiul dintre Antene si PRO TV nu se da doar in audiente, ci se pare ca si vedetele celor doua posturi au propriile lor clinciuri.

 

Intrat in direct la Antena 3, in emisiunea „Punctul de intalnire”, a lui Radu Tudor, Mircea Badea a comentat o fotografie care a aparut pe ecran cu Tudor Chirila, jurat la „Vocea Romaniei”.

Imaginea pe care a prezentat-o Antena 3 ii arata pe Tudor Chirila si Sylvester Stallone imbracati aproape la fel si avand aceeasi coafura.

„Oamenii rai care au facut acest montaj au glumit si au scris Stallone, dupa o luna in Vaslui. Eu cred ca aceasta camasa a lui Stalone nu este din Rambo, ci este de cand se ducea la mall intre doua secvente din Rambo. Nu tin minte ca in Rambo, Stallone sa aiba o camasa asa de inflorata. Chirila pare mai suparat asa in poza, in schimb Stallone e mai trist un pic. Stallone are o privire de cocker depresiv. E dezamagit asa: «Floare albastra, floare albastra, totul este trist in lume», cam asta spune Rambo”, a spus Mircea Badea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare