Vedete din Romania

#divort simona halep #toni iuruc #simona halep #ion tiriac

Ion Tiriac, prima reactie dupa divortul Simonei Halep de Toni Iuruc: „Ar trebui sa respectam lumea cu usa inchisa”

Pe 7 septembrie 2022, intreaga presa din Romania a preluat de la ProSport informatia potrivit careia Simona Halep si Toni Iuruc au decis sa se desparta, iar doar o zi mai tarziu cei doi erau deja prezenti la notar, acolo unde semnau actele de divort.

 

Separarea celor doi a venit la mai putin de un an de cand facusera cununia civila, iar multa lume a fost surprinsa de decizia luata de Simona Halep si Toni Iuruc.

Intrebat ce parere are despre divortul dintre cei doi, Ion Tiriac a avut o reactie ciudata, vorbind despre o vizita pe care a facut-o in Africa.

„Eu n-am mai vorbit cu Simona Halep nici la telefon, nici personal de doua-trei luni. Eu am fost prin Africa, la elefanti, la animale. Crocodilul era sa ma manance, cobra am mancat-o eu dupa aia. Proteina se numeste, acolo mananci orice. Relatiile mele cu Simona Halep, cu Sorana Carstea, sunt niste relatii logice, normale, dar imi stiu lungul nasului. Si azi mi-l stiu si am ramas... Am o mare calitate, una singura: sunt cu picioarele pe pamant. Stiu de unde am plecat, de la Brasov, Steagul Rosu, de la 16 ani. Nu pot eu sa-mi dau cu parerea despre ce face un om sau nu face cand inchide usa. Un pic de respect ar trebui totusi sa aiba persoana publica. Persoana publica are datoria sa imparta din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci si treburile care nu-i convin. Treaba asta are totusi o granita pe undeva. Ar trebui, atunci cand inchide usa, sa respectam pe toata lumea cu usa inchisa”, a spus Ion Tiriac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului