Vedete din Romania

#erika isac #sisu #atac

Sisu, atac incredibil la Erika Isac: „Vreti sa o transformati in mare activista! Calmati-va, ca abia leaga doua cuvinte”

In ultimele saptamani, dupa ce a lansat melodia-fenomen „Macarena”, Erika Isac a devenit mai cunoscuta ca niciodata, chiar daca in trecut a aparut inclusiv la X Factor pe Antena 1.

Tanara artista a devenit vocea unei generatii si nu numai, datorita versurilor prin care incerca sa explice cum se simt femeile in ziua de astazi si cum sunt judecate de catre barbati. Mai mult decat atat, ea afirma ca multe reprezentante ale sexului frumos se tem pentru viata lor atunci cand ies in oras la o intalnire.

„Ce m-a inspirat a fost lumea in care traim. Am o sora, o mama, sunt femeie si aud zilnic tot ce li se intampla femeilor din jurul nostru. Lucruri care au ajuns atat de frecvente incat sunt privite ca o normalitate. Am vrut sa vorbesc despre ceva real. Majoritatea femeilor adora tot ce se intampla cu aceasta piesa si sunt foarte mandre de mine si eu de ele. La barbati, in schimb, sunt pareri impartite. O parte sunt foarte incantati si ma incurajeaza sa fac asta tot mai mult, iar o parte sunt suparati pe mine si pe restul femeilor din lume. Pana la urma, am scris piesa pentru cine are nevoie de ea, nu pentru toata lumea”, spunea Erika Isac la PRO TV.

Acum, dupa ce melodia ei s-a viralizat si Erika Isac a fost invitata in mai multe emisiuni, atat la TV, cat si in mediul online, Tudor Sisu o ataca pe artista, afirmand ca aceasta nu stie sa vorbeasca.

„Am inteles chestiunea cu Macarenea si e ok. Acum vreti sa o transformati pe femeie in mare activista. Calmati-va, linistiti-va, ca abia leaga doua cuvinte. Si sa nu uit: o sa avem ocazia sa dovedim egalitatea fetelor. Ne vedem in transee? Practic va chinuiti sa importati toate bolile batranului Apus”, a spus Tudor Sisu in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare