Vedete din Romania

#oana ciocan #jador #Survivor #iubita

Jador, dezvaluri inedite despre noua lui iubita. Cum a cunoscut-o pe Oana Ciocan de la Survivor

Odata cu participarea la Survivor All Stars, despre Jador s-a aflat ca are o noua iubita, participanta si ea la celebrul show de la PRO TV.

Atat manelistul, cat si ceilalati concurenti au dezvaluit ca tanara este nimeni alta decat Oana Ciocan, concurenta care a mai aparut in doua editii Survivor. Iar odata cu momentul descalificarii lui Jador s-a aflat si cat de stransa este relatia dintre cei doi.

„Nu m-a iubit nimeni niciodata asa. Imi iubeste toata familia, iar toata lumea din jurul meu o iubeste pe ea. Cred ca e fata potrivita pentru mine”, a spus Jador in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV.

Declaratia a venit la cateva zile dupa ce manelistul a fost descalificat de la Survivor All Stars. In plus, Jador a dezvaluit si cum a cunoscut-o pe Oana Ciocan.

„Trebuia sa merg la analize inainte de intrarea in show, odata cu ceilalti Faimosi. Deoarece aveam o perioada incarcata de concerte, am fost nevoit sa merg odata cu Razboinicii. Imediat ce am intrat pe usa spitalului, am sesizat-o. Nu o cunosteam, credeam ca e parte din echipa de acolo, dar am aflat ca este concurenta.

Eu venisem direct de la studio, nu eram deloc aranjat. Dar cu toate astea, ea mi-a spus ca arat foarte bine. Am intrat intr-o camera cu ceilalti Razboinici, iar ea ma privea insistent. Am intrebat cine merge sa luam o cafea si ea s-a oferit. Dupa aceasta discutie, am invitat-o sa mearga cu mine la treaba. Ea a ras si a crezut ca glumesc.

Cand am iesit de la un test medical, am vazut-o ca se pregatea sa plece si am continuat invitatia de a merge cu mine. Doua zile mai tarziu s-a mutat la mine si usor-usor m-am indragostit de ea. Dupa Craciun a venit la mine la Bacau, i-a cunoscut pe toti din familia mea”, a afirmat cantaretul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare