Vedete din Romania

#mircea solcanu #schimbare #orientare sexuala

Schimbare radicala in viata lui Mircea Solcanu. Ce a spus despre orientarea lui sexuala din prezent

Ajuns la varsta de 47 de ani, pe care a implinit-o in primavara acestui an, Mircea Solcanu a revenit in centrul atentiei.

Invitat in emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, fostul prezentator de la Acasa TV a vorbit despre cum i s-a schimbat viata in ultimii ani.

Mircea Solcanu a dezvaluit ca a incheiat capitolul cu homosexualitatea, ca este bolnav si ca are de gand sa isi faca un podcast. Mai mult decat atat, fostul star TV a afirmat ca a lasat trecutul in spate si vrea sa inceapa o noua viata.

„Nu mai stiu ce e binele, dar cred ca sunt bine. Ma gandeam ca sunt chiar foarte bine, traiesc o viata pe care multi si-ar dori-o: citesc, ascult muzica, ma uit la filme, ma intalnesc cu prietenii buni.

M-am gandit sa ma mut in zona de podcast, lucrez la amenajarea locului unde sa fac acel podcast. M-am mutat la Constanta, ca e orasul meu natal.

Problemele de sanatate evolueaza, dar am de gand sa le las sa mearga pana unde se poate merge. Nu am cum sa am grija de ele, ca nu am cum sa-mi tai capul singur.

Acum mi-am schimbat viata si felul de a fi, cine sunt eu. Am renuntat la vechea persoana. Mircea de azi nu se mai intalneste cu cel de ieri. Am inchis multe capitole, cum ar fi homosexualitatea. Este un capitol incheiat pentru mine.

Nu am o iubita, dar ma curtează vreo trei. E ca orice inceput. Daca nu e alb, trebuie sa fie negru sau invers? Poti trai viata si in gri. Daca lipseste un barbat, nu trebuie sa fie o femeie sau vice-versa. Poate sa fie niciunul, asa cum am ales eu. Singuratatea e singurul moment in care esti liber”, a spus Mircea Solcanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare