Vedete din Romania

#vladura lupau #sot #aeroport

Vladuta Lupau si-a lasat sotul pe aeroport in Paris si s-a intors in Romania: „Imi vine sa plang”

Considerata drept una dintre cele mai iubite artiste de la ora actuala din Romania, Vladuta Lupau a facut un efort incredibil zilele trecute.

Plecata in vacanta in Franta, mai exact la Disneyland, in Paris, artista s-a vazut nevoita sa isi lase familia in aeroport, din cauza ca nu a gasit bilete pentru a se intoarce in Romania atunci cand isi dorea ea.

Totul s-a intamplat deoarece Vladuta Lupau avea concert in tara si trebuia sa ajunga de urgenta la locatia in care canta. Si, pentru ca nu a gasit bilete pentru toata familia, Vladua Lupau si-a lasat in aeroport sotul si copilul si a plecat singura spre tara.

„Am ajuns in avion. Ma duc acasa. Imi vine sa plang, efectiv. Mai ales ca n-ai nicio vina si n-ai ce sa faci. I-am lasat pe Adi si pe Iair si pe toti aici. Vai, nu stiu cum o sa fie, nu stiu cum o sa vina, e horror. Disney, n-ai meritat treaba asta pentru nimic. Viata de artist. Pentru datoria mea fata de publicul care ma asteapta, am facut tot efortul de a veni spre tara singura. Trei randuri de bilete de avion cumparate si pierdute. I-am lasat pe ai mei sa vina cu un zbor care avea o escala cu multe ore si un efort financiar care presupune un minus mare. Asta ca sa nu ziceti ca sigur am facut toate astea pentru bani”, a spus Vladuta Lupau pe retelele de sociazliare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului