Vedete din Romania

#nunta #anamaria prodan #mireasa #declaratie

Se marita din nou? Anamaria Prodan, declaratie neasteptata: „In curand o sa fiu si mireasa”

Anamaria Prodan, cunoscuta pentru activitatea sa in industria media si pentru relatiile sale in lumea sportului, a surprins dupa ce a spus ca se pregateste sa imbrace rochia de mireasa in curand. Relatia ei cu boxerul Ronald Gavril este la inceput, avand doar cateva luni de cand sunt impreuna.

In cadrul emisiunii sale de la Antena Stars, Anamaria Prodan a facut publica aceasta veste, fara a oferi prea multe detalii, mentionand doar ca momentul este iminent. In show-ul sau, "Prodanca. Punct si de la capat", transmis in fiecare sambata la Antena Stars, Anamaria Prodan a adus din nou in discutie acest subiect, subliniind ca va deveni din nou mireasa in curand.

Cu toate acestea, detalii suplimentare nu au fost oferite publicului. Se pare ca una dintre preocuparile ei in aceasta perioada este legata de greutatea sa fluctuanta, care ii cauzeaza dificultati in a-si comanda o rochie de mireasa la acest moment.

Este evident ca aceasta veste a starnit interesul publicului, iar fanii si urmaritorii sai sunt cu siguranta curiosi sa afle mai multe detalii despre aceasta noua etapa din viata sa personala.

„Acum am slabit, deci acum am slabit 7 kilograme, cad toate de pe mine. Asta este, este ok, totul se termina cu bine, nu este nicio problema, decat aia de mireasa, caci daca as vrea sa ma marit acum sa-mi fac rochie de mireasa o sa fie nasol, pentru ca uite asa ma ingras si slabesc, o sa distrug si rochia de mireasa. In curand o sa fiu si mireasa”, a spus Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului