Vedete din Romania

#denise rifai #inel #emisiune #dan bittman

Dan Bittman, adevarul despre relatia cu Denise Rifai. De ce i-a oferit inelul in emisiune

In urma cu mai multi ani, Dan Bittman a fost invitat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, iar ce s-a intamplat acolo a ramas in istorie.

Intrebat cate inele a oferit la viata lui, facand referire la melodia „Ti-am dat un inel”, a trupei Holograf, Dan Bittman a surprins-o pe Denise Rifai si i-a oferit chiar ei un inel.

Apoi, in unele interviuri, prezentatoarea de la Kanal D a dezvaluit ca poarta cu bucurie bijuteria si ca este una speciala.

Acum, intr-un interviu pentru Viva, Dan Bittman a dezvaluit ce relatie este intre el si Denise Rifai si de ce a facut acel gest in emisiune.

„Am facut acel gest tocmai pentru a atrage atentia. Urmaream cateodata emisiunea si vedeam ce oameni celebri ajung acolo, dar nimeni nu se gandise macar sa-i aduca o floare. Si i-am si spus asta cand am cunoscut-o. Mi-am zis: «Ma, ce-as putea sa-i duc ca sa fie asa, de senzatie?». Si daca tot mi se spune «Inelul in Romania», bineinteles ca i-am dus un inel. Fapt care a scandalizat pe toata lumea si a inceput scandalul, ceea ce m-a si bucurat.

Acum, apropo de a avea o relatie cu Denise Rifei... Nu! Sincer, nu ma vad mergand pana acolo. Prefer o amicitie buna si frumoasa cu un om frumos, destept si cu calitati formidabile, decat sa-mi fac proiectii... Mai ales ca, de la o anumita varsta incolo, nu-ti mai faci proiectii atat de lungi ca perioada. Te gandesti ca ultimii ani ai vietii sa-i petreci frumos, cu cineva, daca se poate, asta apropo de intrebarea cu iubita”, a spus Dan Bittman.

Astfel, artistul a negat ca ar fi avut vreodata o relatie cu Denise Rifai, asa cum s-a speculat in tabloide.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare