Vedete din Romania

#rinda hartner #fiica rona hartner #custodie

Se cearta pe custodie! La cine ar putea ajunge in grija Rinda, fiica Ronei Hartner

Dupa o lupta grea si lunga cu o boala care la un moment dat parea ca ii da pace, Rona Hartner a murit in toamna acestui an.

Artista a fost rapusa de cancer, iar trupul ei neinsufletit a fost inmormantat chiar de Ziua Nationala a Romaniei, pe 01 decembrie 2023.

Chiar daca s-a despartit de el si l-a acuzat ca nu i-a fost deloc aproape din momentul in care a aflat ca este bolnava, la inmormantarea Ronei Hartner si-a facut aparitia si Rocco Sedano, barbatul care i-a fost sot si alaturi de care are o fata, pe Rita Sumayla.

Dupa cum a spus chiar el, Rocco Sedano a venit la inmormantare pentru a fi alaturi de fiica lui, care sufera enorm. Insa aparitia lui a suparat-o pe Rinda, sora regretatei Rona Hartner.

Dupa cum afirma Rinda Hartner, se pare ca Rocco Sedano ar dori ca Rita Sumayla sa ramana cu el in Franta, insa familia Ronei Hartner are alte planuri: rudele regretatei artiste ar dori ca fiica acesteia sa ramana la mama Ronei Hartner.

„Tatal a aparut acum, odata cu decesul Ronei, asa ca din fum. Vrea sa aiba o relatie cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabila. E un copil de 15 ani. Ii este greu sa ia decizii. Noi o sa fim langa ea sa o protejăm in aceste momente de vulnerabilitate. A crezut tot timpul ca mama ei ii va ramane alaturi. Si-a pierdut reperul, pentru ea e foarte greu”, a spus sora Ronei Hartner.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare