Vedete din Romania

#lady gaga #madonna #jennifer aniston #brad pitt #saptamana internationala

Saptamana internationala: Inca o sansa pentru Brad Pitt si Jennifer Aniston?

Brad Pitt s-ar fi intalnit din nou in secret cu Jennifer Aniston, conform unui tabloid italian. Stirea a fost preluata de presa mondena internationala si toata lumea asteapta cu sufletul la gura sa vada daca mai poate exista vreo sansa pentru Brad si Jen.

Se pare ca Brad fuge in bratele lui Jennifer de fiecare data cand are o disputa cu Angelina Jolie. Motivul ultimei neintelegeri dintre cei doi ar fi dorinta brunetei de a adopta din nou. Jennifer nu a acceptat sa fie umarul pe care plange Brad si i-ar fi spus ca nu vrea sa fie motivul unei despartiri intre el si Angelina.

Jennifer este din ce in ce mai afectata de situatie, astfel ca a inceput sa bea vin aproape zilnic inainte de culcare. "Jennifer se afla in permanenta competitie cu Angelina si este subiectul preferat al lui Jennifer, mai ales dupa ce a luat la masea cateva pahare bune. Problema e ca Jennifer este foarte micuta si cateva pahare o lasa lata", a explicat un apropiat al actritei, care si-a exprimat temerea ca blonda ar putea ajunge la dezalcoolizare daca continua abuzul de alcool.

 

Viata de vedeta

Averea lui Michael nu poate fi controlata de nici o ruda. Judecatorii au hotarat sa sporeasca puterile administratorilor averii megastarului.

Penelope Cruz neaga sarcina speculata de presa, dar a hotarat sa se casatoreasca cu iubitul ei, Javier Bardem.

Dupa un test ADN, Jude Law s-a convins care are inca un copil cu o alta femeie.

Arestat in Elvetia pentru acuzatiile de abuz de un minor, Roman Polanski nu a fost inca extradat in SUA, dar nici eliberat.

Elizabeth Taylor a trecut cu bine dupa operatia la inima pe care a suferit-o in aceasta saptamana.

Whitney Houston a mintit-o pe Oprah in direct, desi a promis ca va da un interviu sincer, spun expertii.

Katie Holmes admira tactul sotului ei, Tom Cruise, dar si gustul in ceea ce priveste vestimentatia.

 

Madonna nu mai vrea sa fie " Madge "

Invitata in emisiunea lui David Letterman , Madonna a marturisit ca unul dintre motivele pentru care a parasit Marea Britanie este porecla "Madge", care ii displacea foarte mult.

Stabilita din nou in New York, cantareata ar fi cheltuit deja 2,7 milioane de dolari pentru a-i cumpara iubitului ei Jesus Luz un apartament in apropierea casei ei, pentru ca nu crede ca este un lucru potrivit pentru moment ca el sa locuiasca impreuna cu ea si cu cei patru copii.

Fostul sot al Madonnei, Guy Ritchie, a discutat intr-un nou interviu despre cat de dificil a fost divortul de cantareata. Regizorul a recunoscut ca o mai iubeste inca pe artista, dar a numit-o "retardata".

Tot in ultima saptamana, Madonna a demonstrat ca nu si-a pierdut simtul umorului, prin aparitia impreuna cu Lady GaGa la Saturday Night Live , unde cele doua s-au tras de par, dar in cele din urma s-au impacat, lasand la o parte fitele de diva.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare