Vedete din Romania

#oana zavoranu #cna #tv

CNA o vrea pe Oana Zavoranu dupa miezul noptii

CNA a amendat OTV cu 25.000 de lei pentru emisiunea "Oana Zavoranu Show" din 28 septembrie. Membrii Consiliului National al Audiovizualului nu au privit cu ochi buni insultele aruncate de Oana catre Serban Huidu si nici prezentarea pozelor cu Mihai Bendeac facand sex oral unei femei.

Oana l-a atacat in direct pe prezentatorul de televiziune Serban Huidu, aducandu-i o serie de injurii , printre care "porcusor isteric", "bezmetic", "dement" sau "animal".

Invitata in studio, Nikita a folosit un limbaj vulgar in timpul unei interventii telefonice a Sexy Brailencei, in timp ce prezentatoarea nu a facut nici un efort pentru a impiedica acest limbaj si l-a folosit chiar ea, noteaza CNA in explicatia amendarii OTV cu aproape 6.000 de euro.

Sotia lui Pepe a prezentat in emisiune pentru mai multe minute si poze in ipostaze intime cu Mihai Bendeac, care a fost contactat telefonic, dar a refuzat sa participe la emisiune.

Dupa propunerea unei amenzi de 50.000 de lei, membrii CNA au acceptat o amenda de 25.000 de lei si au anuntat ca emisiunea va fi monitorizata in urmatoarele zilei si alte abateri ar putea duce la mutarea emisiunii dupa miezul noptii, conform Realitatea.net. "Aceasta emisiune nu are ce cauta pe un post de televiziune!", a tunat Mihai Malaimare , membru CNA.

Serban Huidu nu a parut deranjat de insultele Oanei. "Cei de la CNA au exagerat... "porcusor isteric" era o figura de stil si ma simt bine in "soriciul" meu!", a declarat carcotasul, citat de ring.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare