Vedete din Romania

#antipatii #sanziana neagu #America Express

Sanziana Negru, despre antipatiile de la America Express. "Nu imi place de ei doi"

Laura Giurcanu si Sanziana Negru au obtinut victoria in competitia America Express 2023, insa dupa cateva zile de la finala, Sanziana a surprins pe toata lumea cu o declaratie neasteptata. Concurenta a dezvaluit pe cine a admirat cel mai putin in timpul concursului.

 

La scurt timp dupa incheierea spectacolului final, Sanziana Negru a marturisit ca exista o echipa pe care nu a apreciat-o prea mult in cadrul America Express. Castigatoarea competitiei a decis sa impartaseasca adevarul, acceptand sa raspunda la aceasta intrebare delicata in timpul unui interviu cu Selly, la detectorul de minciuni.

„Real nu am nimic cu nimeni. E un show. Cred ca de Iulia si Mike imi place cel mai putin. Nu imi place de ei doi”, a spus Sanziana Negru, potrivit Spynews.

In finala America Express – Drumul Soarelui, doar doua echipe au ramas in cursa pentru victorie, in urma eliminarii cuplului format din Giulia Anghelescu si Vlad Huidu, in emisiunea din 26 decembrie. Alexia Eram si Aris Melkior, cei doi copii ai Andreei Esca, si-au dorit cu ardoare sa castige si au luptat eroic in ultima etapa. Cu toate acestea, Laura Giurcanu si Sanziana Negru au ajuns primele la destinatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului