Vedete din Romania

#declartii #codin maticiuc #liceu

Ce a facut Codin Maticiuc in ultimul an de liceu: “Am vrut sa plec de acasa”

Invitat in podcast-ul sustinut de Anamaria Prodan, Codin Maticiuc a facut dezvaluiri despre adolescenta sa. Acesta a marturisit ca a existat un moment in care si-a dorit sa plece de acasa, chiar in ultimul an de liceu, insa mama lui l-a oprit din drum, facand un pact.

 

„Am fost destul de tinut in mana de ai mei si nu am iesit in cluburi, nu am facut chestii. La 18 ani am iesit prima oara in oras seara. Pana atunci nu aveam voie peste ora 22 afara. Eram destul de tinut in mana si a fost si un fel de refulare. La 18 ani, nu numai ca am facut ce am vrut, dar am avut un moment prost. La 18 ani, inainte de bac, cu 3-4 saptamani am avut o chestie in care am vrut sa plec de acasa.

Mi-am facut bagajul si am profitat de faptul ca era tata plecat si nu putea sa ma bata rau. Tata nu era acasa, era plecat, mi-am facut bagajul si am zis ca plec ca nu mai suport. Mama atunci a facut un pact si a zis: faci ce vrei tu, dar ramai acasa. Ce vrei tu, nu ma intereseaza la ce ora vii, ce vrei tu. Eu practic am iesit ca boul in fiecare seara de luni pana duminica inaintea bacului. Inclusiv la bac, eu ma duceam cand veneam de la club .”, a povestit Codin Maticiuc, potrivit kfetele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului