Vedete din Romania

#inclocuire emisiune #antena stars #gabriela cristea #emisiune #spital

Gabriela Cristea a ajuns la spital. Cine o inlocuieste pe vedeta in emisiunea de la Antena Stars

Gabriela Cristea nu participa la emisiunea „Mireasa - Capriciile iubirii” de la Antena Stars din motive de sanatate. In lipsa ei, o alta personalitate cunoscuta a preluat rolul de moderatoare in cadrul show-ului matrimonial.

In ziua programata pentru reluarea emisiunii cu noul sezon, Gabriela Cristea a fost nevoita sa se prezinte de urgenta la spital. Ea a surprins publicul postand imagini cu perfuzia in mana si a anuntat ca se confrunta cu probleme de sanatate, fiind nevoita sa-si ia concediu medical si sa se recupereze acasa.

In prima zi de absenta, pe 22 ianuarie, Simona Gherghe a fost gazda interimara a emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii”. Intr-un mesaj adresat telespectatorilor, Simona Gherghe i-a transmis Gabrielei Cristea urari de insanatosire rapida si a sperat la revenirea acesteia cat mai curand in conducerea emisiunii.

Ulterior, Paula Chirila a preluat rolul de moderatoare, ocupand locul Gabrielei Cristea in emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii” de la Antena Stars. Intr-un mesaj adresat colegei sale, Paula Chirila i-a transmis lui Gabriela Cristea dorinte de insanatosire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului