Vedete din Romania

#Cristina Ciobanasu # ruxandra ion

Ruxandra Ion, detalii despre relatia cu Cristina Ciobanasu: „Mi-e dor de ea de mor”

Chiar daca Cristina Ciobanasu nu mai locuieste cu mama ei adoptiva, Ruxandra Ion, cele doua au, in continuare, o relatie superba. Vedeta s-a mutat cu iubitul ei, Alexandru, insa a pastrat obiceiurile pe care le are alaturi de celebra producatoare. Tanara a intrat in familia Ruxandrei Ion in urma cu 15 ani, dupa ce aceasta a vazut cazul ei, prezentat la „Dansez pentru tine”. Producatoarea are doi baieti si o considera pe actrita ca si fiica ei.

 

„Toate se pastreaza, lucrurile astea s-au pastrat. Ramane copilul meu, chiar daca sta in alta parte. Vine momentul in care copiii isi iau zborul, ii iubim la fel de tare, e singura mea fetita pe care mi-am luat-o daca Doamne – Doamne nu a vrut sa-mi dea, o iubesc de mor si am eu asa un feeling ca si ea ma iubeste.

In primul rand la noi in familie este o traditie: duminica toata lumea vine la noi la masa sau iesim la masa undeva impreuna cu toti. In al doilea rand, joia am avut si pastram in continuare traditia sa vedem impreuna un serial la care ea nu este, dar este munca mea. Probabil ca o sa incercam si vineri.

Sigur ca mai sunt si zile cand nu se poate, ca apare altceva in program, dar incercam sa pastram lucrurile astea. Mai iesim la shopping impreuna, mai vine in vacanta cu noi, in Bali am fost doua saptamani: o saptamana a venit si ea. Nu, nu s-a schimbat foarte mult, altfel sigur ca mi-e dor de ea de mor, dar asta e.”, a spus Ruxandra Ion pentru Impact.

FOTO: tvmania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare