Vedete din Romania

#mihai mitoseru #relatie #femeie

Ce aude Mihai Mitoseru de fiecare data cand vorbeste cu o femeie: „Are mai mult succes ca mine!”

Mihai Mitoseru este singur, la 4 ani de la divortul de fosta partenera, Noemi. Acesta a marturisit ca vorbeste cu mai multe domnisoare, mai ales pentru ca, in momentul de fata, nu are vreo obligatie. Totusi, se pare ca succes printre tinere are chiar mama sa, Camelia Mitoseru, caci toate femeile vor sa o cunoasca pe aceasta.

 

“Am avut, practic, doua relatii, una de 10, una de 14, iar intre ele am avut copilaria. Cand aduceam o fata acasa, mama le lua la intrebari. Le punea pe fotoliu: “Ia sa imi spui mie ce faci, cu ce te ocupi, cine esti, de unde vii, ce parinti ai, ce fac ei!”. Da! Curios, nu! (n.r. nu fugeau fetele) Asta nu am inteles nici eu! Mama o dadea si mai in gluma, mai in serios. Are stilul ei si nu era de fugit. Din contra, cam toate fetele imi spun ca vor sa se vada cu mama, ca le place de mama, ca se uita la televizor tot timpul la mama. Da, sunt foarte multe fete cu care vorbesc acum, fiind singur. Nu neaparat ca avem ceva sau nu, dar ele, in primul rand, vor sa o cunoasca pe mama: “Vrem sa mergem la doamna Mitoseru!”. Bine! Mama intotdeauna are mai mult succes ca mine, da!”, a spus acesta pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare