Vedete din Romania

#america express 2024 #America Express #Roxana Nemes

Roxana Nemes, la America Express 2024? Alaturi de cine ar putea concura: „Se roaga de mine! E exceptional”

Cunoscuta atat datorita relatiilor pe care le-a avut si care au dus-o mereu pe prima pagina a tabloidelor, dar si a melodiilor lansare si a aparitiilor televizate, Roxana Nemes pare ca are planuri mari pentru anul 2024.

Potrivit unui interviu pe care l-a dat recent in Ego, fosta concurenta de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, emisiune de la Pro TV, si de la „Survivor Romania”, cand show-ul era difuzat de Kanal D, se gandeste sa apara si la Antena 1 si sa participe la „America Express”.

Chiar daca la aceasta experienta ar vrea sa-l aiba alaturi pe sotul ei, Roxana Nemes afirma ca acesta nu doreste sa apara la televizor, astfel ca este posibil sa o vedem la „America Express” alaturi de tatal ei!

„Cand am ajuns la «Sunt celebru, scoate-ma de aici», am zis: «Doamne, ce mi-a trebuit? Ce caut aici?». Imi doream sa ajung acolo, mi-a fost dor. Am calculat cat mai e din emisiune, mai era o luna si am zis: «Nu am cum sa stau mai mult. Sigur nu o sa stau sase luni sau trei luni sau nu stiu cat»! Am zis ca imi este chiar dor sa merg in jungla in care am mai fost. Cum am ajuns acolo si am fost privata de libertate, nu aveam cafea, nu aveam telefon, ma uitam in gol si spuneam: «Ce mi-a trebuit iar?». La «Survivor» a fost extraordinar. Nu stiu daca as repeta, dar mi-a placut extraordinar de mult, am iubit experienta, am ramas cu amintiri frumoase. I-am propus la un moment dat sotului sa mearga la «America Express». Mi-as dori. Este genul de om si mai descurcaret ca mine. Doi oameni descurcareti ar face senzatie. Dar nu o sa-l vezi niciodata la televizor. Asta nu o sa mi se indeplineasca. Poate o sa merg cu tata. Tata se roaga de mine: «Oriunde te mai duci, ia-ma si pe mine»! Tata e exceptional, nu ai cum sa nu-l iubesti. Vrea sa se inscrie la «Survivor». Nu am cum sa-l refuz, nu se poate”, a spus Roxana Nemes pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare