Vedete din Romania

#Dorian Popa #permis suspendat #dezvaluiri

Dorian Popa nu stie cand isi va primit permisul inapoi: „Trag ponoasele”! Ce le-a dezvaluit fanilor

Dorian Popa a avut parte de un 2023 care parea a fi cel mai bun an din viata lui, insa ultimele luni au dat toate planurile peste cap.

Dupa ce a fost prins drogat la volan, a ramas fara permis si i s-a facut dosar penal, artistul s-a vazut si parasit de Claudia Iosif (Babs), iubita lui.

Astfel, ceea ce trebuia sa fie si incepuse ca un an perfect, s-a dovedit a nu fi chiar placut pentru Dorian Popa.

„2023 a fost un an greu si am facut greseli flagrante, pe care mi le-am asumat. Din punct de vedere financiar, 2023 a fost cel mai bun an de cand exist eu pe aceasta planeta, motiv pentru care ii multumesc inca o data Lui Dumnezeu din tot sufletul. Speram ca 2024 sa fie macar la fel de bun”, a spus recent artistul intr-un vlog.

Vorbind despre viata lui, Dorian Popa a fost intrebat de un fan si cand isi va recupera permisul de conducere, insa acesta a dezvaluit ca doar autoritatile au un raspuns.

„Nu stiu asta. Sunt lucruri pe care autoritatile le vor decide. Eu pot spune ca acum trag ponoasele greselii pe care am facut-o. Nu sunt mandru deloc, dar sunt constient ca este foarte important sa inteleg greseala pe care am facut-o si sa nu o repet. Doamne ajuta sa vina cat mai repede! Important este acum ca eu trebuie sa fiu atent sa muncesc cum trebuie si sa-mi vad de lucrurile mele in viata. Permisul... cand va vrea Doamne-Doamne sa vina. Atunci cand permisul va veni inapoi, o sa putem discuta si despre achizitii de masini noi”, a afirmat Dorian Popa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului