Vedete din Romania

#George Burcea #andreea balan #iertare

Andreea Balan, dezvaluiri despre George Burcea: “L-am putut ierta”

Despartirea dintre Andreea Balan si George Burcea a fost una extrem de mediatizata. Cei doi si-au adus numeroase acuze, pornind un adevarat razboi la divort. In centrul luptelor dintre vedete s-au aflat fiicele pe care le au impreuna. Cu toate acestea, timpul a trecut si apele s-au mai linistit, superba cantareata explicand ca l-a iertat pe fostul sot, chiar daca, in acest moment, intre cei doi nu exista comunicare.

 

„Cu tatal copiilor nu exista comunicare, dar la nivel energetic, facand meditatiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu intre noi.

Sunt multe chestii care nu se stiu. A spus tot felul de prostii. Avem si un proces de calomnie pe rol. Doar facand acest proces, el s-a oprit din declaratii. Daca nu faceam proces, el nu se oprea. Daca se opreste, opresc si procesul.

E plecat, s-a mutat in America. Isi vede fetitele rar, dar eu, in sinea mea, l-am iertat. Au fost niste chestii grele intre noi. Am avut acel stop-cardiac si in anumite clipe n-a fost langa mine. Am avut o durere ca n-a fost alaturi de mine. L-am iertat si i-am iertat pe toti din viata mea. Daca nu ierti, Universul nu-ti da ceea ce-ti doresti”, a declarat Andreea Balan, in cadrul podcast-ului realizat de Jorge.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului