Vedete din Romania

#toni iuruc #simona halep #dopaj #reactie

Reactia lui Toni Iuruc, dupa ce Simona Halep a fost acuzata oficial de dopaj

La inceputul lunii noiembrie, la doar cateva saptamani dupa ce a fost suspendata provizoriu, pentru ca a fost testata pozitiv la un control antidoping, Simona Halep a fost acuzata oficial de dopaj.

 

Asa cum era de asteptat, absolut toti apropiatii sportivei afirma ca Simona Halep nu s-a dopat niciodata in viata ei si ca este vorba despre contaminarea suplimentelor de efort.

Potrivit celor de la Stirile PRO TV, Toni Iuruc a sarit din nou in apararea fostei lui sotii, afirmand ca Simona Halep a fost mereu corecta si nu s-ar fi dopat.

„Oamenii au o strategie de aparare de top, nu vreau sa zic ceva care ar putea sa inrautateasca situatia. Un gand bun, normal, ca orice om, ca orice roman, dar doar atat. Are o echipa de avocati. De la un anumit nivel incolo, ea este singura care poate sa raspunda. Nu ne jucam, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis, am zis. De la inceput am sustinut-o cu toata dragostea, dar de acum incolo treaba e mult mai serioasa. Trebuie ca doar ea si cu echipa de avocati, conform strategiilor, sa comunice. Restul, de pe langa, ar trebui sa-i lasam pe ei in pace, sa-si faca treaba”, a spus Toni Iuruc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului