Vedete din Romania

#afaceri smiley # cel mai bogat artist #smiley #venituri

Smiley este cel mai bogat artist din Romania. In ce afaceri este implicat

Smiley este unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Antrenorul de la “Vocea Romaniei” nu castiga bani doar din televiziune si concerte. Acesta si-a deschis mai multe afaceri si si-a marit considerabil veniturile.

 

Ha Ha Ha Production, Ha Ha Ha Music Production si IV Clothing, firmele la care e asociat Andrei Tiberiu Maria (compozitorul si solistul Smiley), potrivit economica.ro. Aceste afaceri i-au adus un venit frumusel artistului, mai ales ca in anul 2021 au avut o cifra de afaceri cu peste 7% mai mare decat in 2020.

Smiley detine o cota de 70% in cazul Ha Ha Ha Production SRL. Restul, de 30% este impartita in mod egal intre Ion, Ioana si Filip George Maria, fiecare avand cate 10%. In 2021, firma a avut un profit net de peste 736.000 de lei. Firma figureaza cu 10 salariati.

 De asemenea, Smiley mai detine un procent de 60% din Ha Ha Ha Music Production SRL.  Restul de 40% sunt detinuti de Filip George Maria cu o cota de 20% din firma, si de Ioana si Ion Maria – fiecare avand cate 10% din firma.  In 2021, cifra de afaceri a firmei a fost de 58.000 de lei. Veniturile vin din inregistrarile audioa si activitati de editare muzicala si figureaza fara salariati.

De asemenea, Andrei Tiberiu Maria mai este implicat in compania IV Clothing, unde detine 30% din companie. Restul companiei este detinuta de Irina Gabriela Voinea. Compania a avut in 2021 o cifra de afaceri de peste 295.000 de lei, dar si pierderi in valoare de peste 34.000 de lei. 

In plus, Andrei Tiberiu Maria este asociat si la firma Laf Buildings, unde detine o cota de 40%, dar care nu a avut activitate in 2021.

Incepand din marti 2021, Andrei Maria si Filip George Maria au infiintat firma de imobiliare Fam Brothers Capital, firma care promite sa-i rotunjeasca veniturile lui Smiley.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului