Vedete din Romania

# mentinere silueta #carmen bruma #silueta

Ce ritual zilnic are Carmen Bruma pentru a se mentine in forma. “Unii beau cafeaua la prima ora”

Carmen Bruma, in varsta de 45 de ani, a dezvaluit cateva trucuri de frumusete pe care le foloseste pentru a arata mereu bine. Aceasta a subliniat importanta constantei in ingrijirea pielii si a recomandat demachierea dimineata si seara ca un ritual de baza.

 

Carmen Bruma este cunoscuta pentru secretele sale de sanatate si fitness, iar de aceasta data a ales sa impartaseasca cateva dintre secretele sale de frumusete.

„Hidratarea ar trebui sa faca parte din trusa de ingrijire. Deci hidratare, ingrijire cu produse cosmetice, suplimente alimentare de buna calitate si sport”, spune nutritionista.

„Prefer sa ma trezesc la 5 dimineata si fac 15-20-30 de minute maxim de sport, atat cat pot, ca sa am energie pe tot parcursul zilei. Acesta este unul dintre motivele, de fapt, pentru care eu fac sport. Ma intereseaza sa-mi mentin si forma fizica, dar ma intereseaza mai mult ca imi da energie. Unii beau cafeaua la prima ora sau energizante, pe mine sportul ma pune pe directie si imi da adrenalina aceea de care am nevoie la inceput de zi. Am o minisala de sport acasa, cu minimum de echipament. Eu sunt de parere ca poti sa faci sport fara niciun fel de echipament, doar cu propria greutate. Vorbim aici despre mentinere si nu despre performanta”, a explicat Carmen Bruma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului