Vedete din Romania

#fiica ilie nastase #ilie nastase #reactie #sinucidere

Reactia lui Ilie Nastase, dupa ce fiica lui l-a acuzat ca i-a spus sa se sinucida: „A facut ceva ca sa merite mai mult?”

Scandalul din familia lui Ilie Nastase pare a fi departe de a se incheia, dupa ce fiica lui adoptiva, Charlotte, a dezvaluit ca si-a facut cont pe OnlyFans.

Tanara a dezvaluit initial ca Ilie Nastase a fost cel care i-a dat ideea de a se inscrie pe celebra platforma pentru adulti, dupa ce fostul jucator de tenis i-a spus ca ar trebui sa faca orice pentru a castiga bani. Acum, Charlotte a venit cu noi dezvaluiri in Click, afirmand ca tatal ei a indemnat-o sa se sinucida!

„Sunt mandra ca sunt fiica lui. Dar se pare ca el nu vrea ca eu sa exist si chiar regreta ca m-a adoptat! Mereu ne-am inteles bine, dar nu stiu de ce vine acum sa-mi spuna ca el nu stie cine sunt eu si ca nu ma cunoaste deloc. Am cateva inregistrari cu el in care imi zice asta! Si nu doar ca-mi zice asa, dar el, practic, a incercat sa ma convinga pe mine sa ma sinucid! Mi-a zis sa iau o pastila ca eu nu am o viata! Imi tot zice asa de vreo doi ani. Prima data mi-a zis asta pe  24 decembrie 2020. Mi-a zis si acum trei luni, asa ca am decis sa nu mai incerc cu el, daca tot o tine asa, ca sa ma sinucid de fiecare data, nu face decat sa ma raneasca! In perioada COVID-ului i-am cerut sa ma ajute cu chiria si el mi-a trimis 600 de dolari pe luna! Ca de Craciun sa vina sa-mi spuna sa ma sinucid?! Daca e vorba de bani, atunci cum se face ca, in acelasi timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari in fiecare luna?! Deci nu prea cred ca e vorba neaparat despre bani. El a zis clar in inregistrare: «Pentru ca nu ai o viata, eu m-as sinucide in locul tau». Ca sa fiu sincera, eu cred ca el pur si simplu nu vrea sa mai aiba de-a face cu mine, nu stiu de ce pe mine intotdeauna tatal meu m-a dat la spate, m-a parasit. E jenant sa ai asa un tata, o persoana incredibila, asa un mare sportiv si el nici nu vrea sa ma vada! Sa spuna asa lucruri si sa-si lase propria fiica de izbeliste! Dar am supravietuit si, in sfarsit, sunt fericita”, a spus Charlotte, fiica adoptata de Ilie Nastase.

Dupa ce a vazut declaratiile date de Charlotte, Ilie Nastase a vorbit la Antena Stars despre fiica lui adoptiva, afirmand ca a avut grija ca ea sa primeasca o educatie corecta si ca a sustinut-o financiar cat de mult a putut.

„Intrebati-o pe ea cine i-a platit educatia 10 ani la Scoala Americana, vreo jumatate de milion de euro! Daca nu sunt tata bun… Pentru ce? A muncit, a facut ceva in viata ei ca sa merite mai mult? Daca dumneavoastra credeti ca i-am dat numai 600 de dolari sa traiasca in America inseamna ca minte! M-am ocupat de ea cat am putut, daca ea sta in America si a fost decizia ei sa stea in America… Ea sta in America, eu stau la Bucuresti… Eu stiu ce am facut pentru ea si fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educatie, care este cea mai importanta! Ce sa fac? Sa ma duc la New York sa locuiesc? Am familia mea, aici, in Romania”, a spus Ilie Nastase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare