Vedete din Romania

#Anghel Damian #theo rose #codin maticiuc

Codin Maticiuc a dezvaluit ce a vorbit cu Anghel Damian, despre Theo Rose: „Mi-a spus de 15 ori”

Dupa ce amandoi au fost in relatii de lunga durata, Theo Rose si Anghel Damian s-au despartit de partenerul si de partenera pe care ii aveau si au decis sa formeze ei un cuplu.

 

 

Cei doi au lucrat impreuna la serialul „Clanul”, care incepe la PRO TV, iar Codin Maticiuc, care este si el actor in serie, a vorbit despre Theo Rose si Anghel Damian.

„E foarte talentata si asta-mi tot spunea regizorul Anghel Damian. I-am zis: «Te gandesti… n-a jucat niciodata nicaieri, n-a facut cursuri, ati luat-o ca e draguta, ca e super pe val, ca e nume, ca ai nevoie si de asa ceva». Si el imi raspunde: «Nu. Vezi ca la casting am luat-o. Si e supertalentata». Mi-a zis de vreo 10-15 ori, imi tot repeta asta. Si am vazut-o ca joaca foarte, foarte bine. Intra imediat in personaj. Nu stiu cand are timp sa si invete. Ca vine tot timpul cu textul invatat. Mi se pare foarte tare. Sa filmezi cu ea e foarte misto. N-am avut foarte multe interactiuni, pentru ca personajele noastre nu interactioneaza foarte mult. Dar am avut. Chiar scena in care m-am taiat, eram cu ea. E foarte misto in pauze. Stii ca in pauze cu actorii... Cu unul te intelegi mai bine, cu altii… Noi doi in pauza mai facem o prostie, un TikTok, facem glume. Toate prostiile le facem eu cu Theo Rose”, a spus Codin Maticiuc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului