Vedete din Romania

#ucidere matusa #reactie gigi becali #gigi becali #bodyguard

Reactia lui Gigi Becali cand a aflat ca fiul fostului sau bodyguard si-a ucis matusa

Zilele trecute, opinia publica a fost socata dupa ce un barbat si-a incendiat si ucis matusa in scara unui bloc din Bucuresti.

Evenimentul incredibil a avut loc in sectorul 6 al Capitalei, iar pe internet au aparut inclusiv imagini cu incidentul petrecut in scara de bloc.

Imediat dupa ce informatia a aparut in toata presa, s-a aflat ca barbatul criminal, Alexandru Popa, este fiul lui Marcel Popa, fost bodyguard al lui Gigi Becali.

Din cate se pare, Marcel Popa este cel care i-ar fi impuscat pe hotii care i-au furat limuzina lui Gigi Becali in urma cu mai multi ani, eveniment in urma caruia inclusiv Catalin Zmarandescu, alt fost bodyguard al latifundiarului din Pipera, a ajuns la puscarie.

Pentru ca imediat dupa teribila crima s-a facut legatura cu Gigi Becali, patronul de la FCSB a fost sunat de jurnalistii de la Cancan, care au vrut sa afle daca a mai pastrat legatura cu fostul lui bodyguard.

„Ce treaba am eu? Eu mai stiu ce angajati am avut? Ce ma intereseaza pe mine ce a facut baiatul unui fost bodyguard pe care l-am avut? Nu am mai tinut legatura cu el. Ce treaba sa am eu cu el? Doamne fereste! Asta e ultima mea grija, ce a facut baiatul unui fost angajat. Lasati-ma in pace cu prostiile”, a spus Gigi Becali pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare