Vedete din Romania

#aris eram #exmatriculat #liceu

Fiul Andreei Esca, exmatriculat de la liceu! Ce a facut Aris Eram: Acum s-a aflat totul

Vedete in cel mai nou recent sezon „America Express”, de la Antena 1, Aris si Alexia Eram, cei doi copii ai Andreei Esca de la PRO TV, au parte de o mediatizare mai mare ca niciodata.

Datorita succesului pe care il are emisiunea, Aris si Alexia Eram au acum si un podcast la Antena 1, in cadrul caruia vorbesc despre „America Express”, alaturi de Laura Giurcanu si Sanziana Negru.

Insa, pe langa detaliile despre emisiune, cei patru isi povestesc si viata, iar Aris Eram a facut o dezvaluire care nu va fi deloc pe placul Andreei Esca.

Inainte de a ajunge la facultate, se pare ca fiul Andreei Esca a fost exmatriculat din liceu. Insa doar pentru o saptamana!

„Am fost exmatriculat o saptamana. Mi se pare o prostie, pentru ca nu faci nimic. Nu-ti dau nicio tema, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit. E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai stiu de ce l-am cumparat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten sa mergem in baia scolii, sa-l incerce el. Am mers cu cativa prieteni, prietenul da cu spray putin. Iesim tusind putin, ne ducem la ora. Mergem la ora si prietenul meu se duce la baie. Se intoarce stresat. A vazut profesori de fizica si stiinte care intrau cu masca de gaze. Eram super stresat. Am dat doua spray-uri, dar era foarte puternic.

A intrat diriginta in clasa noastra, ne-a scos de acolo, zici ca eram la politie, ne-au luat separat sa ne intrebe. Ziua urmatoare s-au inchis toate baile, pentru ca a intrat in aerisire, si am fost exmatriculat o saptamana”, a spus Aris Eram.

La auzul celor povestite de fratele ei, Alexia Eram a avut o iesire amuzanta: „Mama, cand o sa vada, o să zica: «De ce ai spus asta?»”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare