Vedete din Romania

#mioara roman #oana roman #decizie #vedeta

Decizia luata de Oana Roman dupa ce a inmormantat-o pe Mioara Roman. Ce a facut vedeta

Ziua de 23 februarie este una care va ramane in memoria Oanei Roman ca una de trista amintire, deoarece Mioara Roman, mama vedetei, a murit.

La trei zile dupa ce Mioara Roman s-a stins din viata, Oana Roman i-a organizat inmormantarea si a condus-o pe ultimul drum pe mama ei, dupa ce a apelat la seviriile celei supranumite „Regina Intunericului”: Gabriela Lucutar, una dintre cele mai bune prietene ale Anamariei Prodan.

Femeia are o firma de servicii funerare de lux si s-a ocupat de funerarii, iar dupa ce Mioara Roman a fost inmormantata, Oana Roman a dezvaluit ca are nevoie de liniste. Astfel, vedeta a decis sa plece pentru cateva zile din Bucuresti.

„Buna dimineata, dragii mei! Va multumesc ca sunteti aici! Eu am ales doua zile de evadare de acasa pentru un pic de liniste, sa ma adun si apoi sa merg mai departe cu toate”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Din cate se pare, vedeta a mers la munte alaturi de fiica ei, iar acolo s-au relaxat departe de ochii lumii.

„De ieri am venit sa ma linistesc un pic la minte. Isa citeste nonstop”, a mai scris Oana Roman pe Instagram. Dupa care a completat: „S-a pus in leagan afara si citeste”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului